ASCULTA LIVE

Proiecte umanitare

PESTE 240 DE PROIECTE COMPLETATE

în 1989, misiunea Little Samaritan a desfășurat activitatea umanitară în Republica Moldova, asigurând nevoile fizice ale copiilor orfani în peste 40 de orfelinate / școli guvernamentale, persoanele în vârstă dependente de Micul Samaritean pentru hrană, îmbrăcăminte și medicină, precum și pentru cei săraci familiile care au nevoie urgentă de necesități de bază.

Misiunea Micul Samaritean încearcă să ofere ajutor celor mai vulnerabili din punct de vedere social. Pentru a răspunde acestei nevoi, Micul Samaritean se angajează să furnizeze hrană prin programe alimentare, cum ar fi cantina pentru batrini. În situații de urgență (inundații, secetă, furtuni de iarnă) Micul Samaritean răspunde prin furnizarea de alimente și alte bunuri.

Micul Samaritean lucrează în zonele în dezvoltare în funcție de capacitățile și resursele sale pentru a atinge scopurile umanitare, educaționale, medicale și de dezvoltare pentru un cadou mai bun și mai sănătos viitor mai promițător pentru copii și saracii pe care este privilegiat să le slujească. Micul Samaritean nu face discriminări pe criterii de rasă, religie, apartenență politică sau sex, dar oferă ajutor tuturor în mod egal.

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează ajută copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informații de Contact

Nume: Fundația Micul Samaritean

Telefon: (+373 ) 022-23-75-89

Numărul de vaiber: (+373) 686-44-430

Email miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Orașul Chișinău, strada București 68, etajul 7, oficiul 714.

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată. Toate donațiile sunt deductibile în totalitate sau în parte.