Ascultă Radio

Proiecte umanitare

PESTE 240 DE PROIECTE COMPLETATE

Lucrarea de ajutor umanitar și educația creștină a început din 19 septembrie 1989 cu prima vizită a fratelui Florin și sora Lidiana din Statele Unite . La începutul anilor 1990, Micul Samaritean a inițiat aceste proiecte în orfelinatele din Nordul Moldovei, extinzând aria de slujire la Centrul și la Sudul țării.

În peste 38 de orfelinate, Micul Samaritean a asigurat resurse precum: hrana, îmbrăcăminte, medicamente, echipament medical, lemne și cărbuni pentru încălzire.
De la procurarea generatoarelor  de curent electric, cuptoare electrice de gătit, reparații de acoperișuri, înlocuirea saltelelor și a lenjeriei de pat sunt doar câteva proiecte, care au fost de mare ajutor copiilor din instituții, cât și personalului. În privința educației creștine au fost traduse, tipărite și donate sute și mii de cărți, copiilor.  Zeci de creștini au fost înrolați pentru predarea lecțiilor biblice în școli și orfelinate.

De atunci și până acum, Micul Samaritean s-a orientat spre satele Moldovei, slujind bătrânii singuratici și familiile vulnerabile cu care s-a identificat Isus Hristos. „El este Tatăl orfanilor, Apărătorul văduvelor” - Psalmi 68:5.

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.