Ascultă Radio

RADIO MICUL SAMARITEAN

Peste 219.000 ore de radio creștin

11 STATII
RADIO

accesat din peste 120 țări ale lumii

peste 3000
de înregistrări

peste 16.000
de melodii

DESPRE RADIO

La 11 iunie 1994, Misiunea Micul Samaritean a deschis primul post de radio din Chișinău, Republica Moldova, difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mai multe stații au fost adăugate în Moldova și conectate la satelit, creând o rețea de 11 statii care acoperă întreaga țară din Moldova și chiar părți din Ucraina și din România de Est. Radio Micul Samaritean difuzează și pe internet pentru ascultători din întreaga lume.

Prin programele radio aducem speranța cu Vestea Bună al lui Isus Hristos în case, automobile și instituții. În anii trecuți am instalat sistem de recepție și amplificare în închisori, spitale, orfelinate și chiar școli.

La 11 iunie 1994, Misiunea Micul Samaritean a deschis primul post de radio din Chișinău, Republica Moldova, difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Mai multe stații au fost adăugate în Moldova și conectate la satelit, creând o rețea de 11 statii care acoperă întreaga țară din Moldova și chiar părți din Ucraina și din România de Est. Radio Micul Samaritean difuzează și pe internet pentru ascultători din întreaga lume.
Moldova, situată în Europa de Est, are o populație de peste 4 milioane de locuitori.

Impactul Radioului În viața ascultătorilor

Alexandru de la Novosiolovca: "Salutări, draga Misiune Micul Samaritean: am luat legătura cu voi acum 4 ani. La acea vreme eram într-un spital din Chișinău pentru că am fost ars într-un incendiu. În aceeași cameră cu mine era o bătrână doamnă care a primit o vizită de la personalul Misiunii Micul Samaritean. Am primit multe lucruri de la voi, dar cel mai important lucru pe care mi l-ai dat a fost un mic radio portabil. Am început să ascult postul de radio Micul Samaritean și asta mi-a schimbat viața. Vă scriu acum, sperând că veți putea oferi o Biblie pentru mine. Mi-ar plăcea foarte mult să am una, dar nu am destui bani pentru a cumpăra unul. Mulțumesc foarte mult!"

Marina din satul Cisla: "Dragi prieteni, vreau să-mi cer scuze pentru că nu v-am scris ceva timp. Vreau să schimb asta, pentru că am învățat să ascult postul de radio că Isus Hristos a murit pentru mine și a înviat din morți. Am fost uimit când am învățat asta. Sunt atât de recunoscător lui Dumnezeu pentru ceea ce a făcut pentru mine; Am 15 ani, dar știu că am multe păcate. Aș fi continuat dacă n-aș fi primit încurajarea și îndrumarea spirituală de la voi. Vreau să fiu copil al lui Dumnezeu. "

Margareta din satul Tocuz: "Salut prietenii mei, nu v-am scris in scurt timp, dar mi-a lipsit. Am citit toate cărțile pe care mi le-ai trimis și mi-ar plăcea mai multe. Eu vin dintr-o familie săracă și înainte să fiu în contact cu voi, m-am gândit că Dumnezeu nu vrea să aibă de-a face cu oamenii săraci. Din scrisorile și cărțile pe care mi le-ati trimis, am înțeles că am greșit și vreau să vă mulțumesc că mați ajutat sămi schimbați părerile despre Dumnezeu. Împreună cu sora mea, am strâns destui bani pentru a putea cumpăra o ștampilă, un plic și o bucată de hârtie, ca să va scriu scrisoarea.

Nastea din Chircaiestii-Noi: "Dragă Misiunea Micul Samaritean: Vreau să vă spun că sunteți cei mai buni prieteni și că aveți cele mai bune sfaturi pentru mine. Am avut niște examene în școală în acest an și înainte de fiecare dintre ei am mers într-un loc liniștit și m-am rugat. Aș putea simți cu adevărat ajutorul lui Dumnezeu de fiecare dată. Sunt adolescent și am nevoie de ajutorul vostru și de sfaturile voastre pentru viața mea.

219.000 ore de muzică

peste 4500 de ore
de înregistrări

Aplicatie Mobila

STAȚII FM

  • FM - 104.2 - Chișinău
  • FM - 100.7 - Bălți
  • FM - 107.7 - Cahul
  • FM - 107.0 - Ungheni
  • FM - 102.0 - Căușeni
  • FM - 103.8 - Edineț
  • FM - 103.2 - Ceadâr-Lunga
  • FM - 107.2 - Crocmaz
  • FM - 105.4 - Rezina
  • FM - 68.93 - Hâncești

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.