Ascultă Radio

Proiect Alimentar

Ajutor umanitar pentru Anca

Anca, o bătrânică de 92 de ani, locuiește singură într-o căsă mică și avariată, pe care numai Dumnezeu o ţine să nu să se prăbuşească. Din cauza vârstei înnaintate şi fiind foarte slăbită, femeia stă numai în casă.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Alimentar

Anca, o bătrânică de 92 de ani, locuiește singură într-o căsă mică și avariată, pe care numai Dumnezeu o ţine să nu să se prăbuşească. Dincauza vârstei înnaintate şi fiind foarte slăbită, femeia stă numai în casă.

Când am intrat în căsuţa ei, tocmai se chinuia să aprindă focul. Printre lacrimi ne-a zis: “A venit vecinul și mi-a tăiat un copăcel, dar nu prea arde, fiindcă vreascurile sunt verzi. Unicul meu fecioraş a decedat şi e la Domnul Isus, eu am rămas singură și a nimănui. În casă e atât de frig, ca îngheață chiar şi geamurile”.

Când i-am zis: ”Dumnezeu vă cunoaște necazul, v-a auzit suspinurile și ne-a trimis pe noi, cei de la Misiunea Micul Samaritean să vă aducem cărbuni, pături calde și alimente”, sărmana bunicuță, începu și mai tare să plângă, dar deja erau lacrimi de bucurie.

Ne-am bucurat  că am putut ajunge la ea, fiindcă a doua zi a fost anunţat cod galben de ninsori, multe drumuri au fost blocate de zapadă. Mulţumim tuturor celor care au contribuit pentru ca Anca  sa aibă cărbuni, alimente, dar  și un aparat de radio micuţ, ca să asculte Radio Micul Samaritean și să-și mângâie sufletul.

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.