Ascultă Radio

Proiect Special

Ajutor pentru Tatiana

Cu câțiva ani în urmă, Micul Samaritean a venit în ajutorul Tatianei, care creștea singură cei 6 copii într-o casă dărăpănată. Accesul la șosea și școală era dificil pentru copii. De aceea am decis să căutăm și să cumpărăm o casă mai bună pentru această familie. Ne-am consultat cu primărița satului în această privință.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Special

Cu câțiva ani în urmă, Micul Samaritean a venit în ajutorul Tatianei,  care creștea singură cei 6 copii într-o casă dărăpănată. Accesul la șosea și școală era dificil pentru copii. De aceea am decis să căutăm și să cumpărăm o casă mai bună pentru această familie. Ne-am consultat cu primărița satului în această privință.

Anul trecut, în Octombrie s-au mutat în casa cumparată. Am sfătuit-o însă să păstreze casa lor veche și pământul pentru a cultiva grădina. Astfel copiii vor fi ocupați și vor învăța să muncească.

Casa cumpărată era bună, pe dinafară, însă mai avea nevoie de ceva reparație în interior, dar era nevoie și de o baie. Micul Samaritean a construit baia cu toate cele necesare. Proiectul a fost finalizat în anul 2020, luna Ianuarie.  Un suporter fidel în vîrstă de 92 de ani a sponsorizat familia cu un încălzitor de apă, o mașină de spălat și instalațiile sanitare.

Cel mai mic copil Margareta, suferea de encefalopatie. Ea nu putea să meargă, să audă, să vorbească și era oarbă.  Două luni mai tîrziu fetița  și-a încheiat călătoria de suferință pe acest pământ la doar 3 anișori. Tatiana  continuă lupta pentru creșterea celor 5 copii. Radio Micul Samaritean rămâne o mângâiere și încurajare pentru întreaga familie.  

 

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.