Ascultă Radio

Proiect Special

Ajutor umanitar pentru Nina

Nina, din satul Malcoci, este mamă a doi copii,soțul i-a decedat mulți ani în urmă, fiind nevoită să-şi crească singură copilașii. Fata mai mică e elevă, iar băiatul mai mare recent s-a întors din armată şi s-a angajat în calitate de hamal.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Special

Nina, din satul Malcoci, este mamă a doi copii, soțul i-a decedat mulți ani în urmă, fiind nevoită să-şi crească singură copilașii. Fata mai mică e elevă, iar băiatul mai mare recent s-a întors din armată şi s-a angajat în calitate de hamal. 

La sfârșitul lunii noiembrie, 2018, un incendiu le-a devastat locuinţa, inclusiv şi toate bunurile. S-au mutat în casuţa părintească, împreună cu mama Ninei, care este înaintată în vârstă, dar şi foarte bolnavă.

Recent a fost operată. Ne-au zis că nu mai aveau cu ce face focul, terminaseră și  bețele de floarea soarelui, iar din cauza că zăpada era mare, nu puteau merge în pădure să adune uscături.

Am intrat în casă să o vedem și pe bunicuța care stă la pat, i-am adus alimente, pături și pamperşi. Printre lacrimi a mulțumit sărmana, văzând lucrurile, dar când i-am zis că le-am adus și saci cu cărbuni,cu mâinile tremurânde, mulțumea Lui Dumnezeu că S-a îndurat de ei. 

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.