Ascultă Radio

Proiect Special

Iunie 2020

Familia Morari au 3 copii, dintre care băiatul este cu dezabilităţi. Mama copiilor este la fel cu dezabilităţi. Pe lângă acestea are și probleme cu un picior, care este inflamat avînd răni adânci.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Special

Familia Morari are 3 copii. dintre care băiatul este cu dezabilităţi. Mama copiilor este la fel cu dezabilităţi. Pe lângă acestea are și probleme cu un picior, care este inflamat, avînd răni adânci. A mers la mulți doctori, a cheltuit bani pe medicamente dar fără rezultat. Soțul lucrează paznic, însă banii ajung doar pentru strictul necesar. În situația actuală se descurcă destul de greu.


Cristina, mama copiilor, povestea printre lacrimi prin ce durere și greutăţi trece familia ei. Ne-a spus ca îşi învaţă copiii să se roage Tatălui Ceresc, atunci când se termină produsele alimentare. Îşi adună copiii în jurul ei la rugăciune şi-L roagă pe Dumnezeu să le dea pâine pe masă.


Mare bucurie a fost pentru familia Morari și copiii lor, când au văzut toate bunurile la ei în curte. Mulțumindu-I  Domnului că vor avea cu ce hrăni copilaşii şi pentru faptul că le-a ascultat rugăciunile. Lăudat să fie Domnul.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.