Ascultă Radio

Proiect Alimentar

Ajutor umanitar pentru Irina

Irina din Chișinău, este o mămică cu doi băieței, de 10 și 14 ani. Crește copiii singură, soțul i-a părăsit de 8 ani de zile și nu le oferă nici un ajutor. Irina nu este angajată deoarece unul dintre copii este cu nevoi speciale, diagnostificat fiind cu insuficienţă cerebrală infantilă și necesită îngrijire permanentă.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Alimentar

Irina din Chișinău, este o mămică cu doi băieței, de 10 și 14 ani. Crește copiii singură,soțul i-a părăsit de 8 ani de zile și nu le oferă nici un ajutor. Irina nu esteangajată deoarece unul dintre copii este cu nevoi speciale, diagnostificatfiind cu insuficienţă cerebrală infantilă și necesită îngrijire permanentă.

Recent copilul a avut o intervenție chirurgicală, dar nereuşită. Ajutorul primit de stat, acoperă doar o parte din cheltuielile pentru medicamente.

Pentru a se încălzi a curățat toți pomii fructiferi din grădină, iar câţiva copaci au fost taiaţi, ca să nu înghețe iarna în casa lor micuţă.

Ascultând Radio Micul Samaritean, i-a crescut credința în Dumnezeu si cerea ajutor în rugăciuni ca să poată supraviețui iarna. Misiunea Micul Samaritean i-a oferit brichete, alimente, pături calde, încălțăminte și îmbrăcăminte și alte lucruri, de care aveau mare nevoie.

Irina și copiii au mulțumit Domnului şi tuturor celor care au contribuit ca acest ajutor sa ajungă la ei „Dumnezeu există cu adevărat și ne-a venit în ajutor, atunci când am avut nevoie cel mai mult. Să ştiţi, că mi-ați luat o povară grea de pe suflet! Copilașii mei vor simți adevărata căldură” - ne-a spus Irina.

 

 

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.