Ascultă Radio

Proiect Alimentar

Ajutor umanitar pentru Natalia

Natalia din Chişinău este orfană şi a crescut la orfelinat. Dupa absolvirea şcolii s-a căsătorit cu un tânăr, orfan şi el. Locuiau în chirie şi le era greu. Între timp, Natalia a rămas însărcinată şi când i-a spus soţului, dânsul a insistat ca ea să avorteze.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Alimentar

Natalia din Chişinău esteorfană şi a crescut la orfelinat. Dupa absolvirea şcolii s-a căsătorit cu un tânăr,orfan şi el.  Locuiau în chirie şi le era greu. Între timp, Natalia a rămas însărcinată şi când i-a spus soţului, dânsul a insistat ca ea să avorteze.

Ea l-a implorat să lase copilul, dar el a bătut-o foarte tare, încât a pierdut sarcina. Peste un timp, din nou a rămas gravidă şi se ascundea de soţ, dar când burtica era deja mai mare, el a observat şi iarăşi a trimis-o să avorteze. Din motiv că ea refuza, el a inceput să o bată, dar Natalia a reuşit să se scape din mâinile lui.

Cand a mers la control, doctorul i-a zis că va naşte un copil bolnav, sfătuind-o sa avorteze cât nu era târziu, însa ea a refuzat, susţinând că e copilul ei şi-l va iubi oricum. Spusele medicului s-au confirmat, acum fetiţa are 7 ani.

Deşi vorbeşte greu, mama a învăţat-o să se roage Domnului şi să recite poezioare. Anul trecut Natalia s-a îmbolnavit, i-au depistat cancer şi la moment face chimioterapie. Locuiesc în chirie, într-o garsonieră cu o cameră mică, fară condiţii, au un singur pat şi o măsuţă.

A izbucnit în lacrimi când s-a uitat în plic, deoarece în ziua următoare trebuia să achite gazda, dar ea nu avea în casă nici un leu. Plângea şi mulţumea Lui Dumnezeu ca le-a venit în ajutor, în cele mai disperate momente din viată.

 

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.