Ascultă Radio

Proiect Special

Octombrie 2019

Liudmila este creştină, l-a cunoscut pe Domnul ascultând radio Micul Samaritean pe când locuia în internatul din Bădiceni. S-a căsătorit tot acolo cu un bărbat din internat şi împreună au un copil. Acum băiatul are 15 ani.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Special

Liudmila este creştină, l-a cunoscut pe Domnul ascultând radio Micul Samaritean pe când locuia în internatul din Bădiceni. S-a cãsãtorit tot acolo cu un bărbat din internat şi împreunã au un copil. Acum bãiatul are 15 ani.

Cineva le-a cumpărat o căsuţă în satul Pervomaisc, doar că soţul a părăsit-o de cîţiva ani. Ea este o mamă grijulie, îL iubeşte mult pe Domnul, petrece mult timp în rugăciune. Nu ştie să citească, de aceea radio Micul Samaritean pentru ea  este o comoară  primită în dar.

 

S-au bucurat de cărbuni, haine, alimente şi alte bunuri primite de la Micul Samaritean. Ne-am rugat împreună. Ea ne-a mărturisit că în afara de Dumnezeu, băiatul Valeriu şi acest radio micuţ de pe piept nu mai are pe nimeni.

Se apropia iarna, iar în casa ei prin uşa veche şi dărăpănată intra atât ploaia cât şi ninsoarea. Ea punea câte o plapumă veche în uşă ca să se apere de vântul rece.

Micul Samaritean a venit în ajutor. A fost cumpărată şi instalată o uşă nouă. A fost reparat peretele care se dărâma. Liudmila ne-a mulţumit pentru ajutorul acordat și pentru că zi de zi îi suntem alături prin intermediul postului de radio Micul Samaritean.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.