Ascultă Radio

Proiect Alimentar

Ajutor pentru Eudochia

Eudochia, de la Nordul Moldovei, are 83 de ani, locuieşte împreuna cu nepotul ei Ion de 40 de ani, care are un handicap fizic, se exprimă cu dificultate şi se află în scaun cu rotile. Mama lui a decedat acum 18 ani, iar Eudochia are grijă de el.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Alimentar

Eudochia, de la Nordul Moldovei, are 83 de ani, locuieşte împreuna cu nepotul ei Ion de 40de ani, care are un handicap fizic, se exprimă cu dificultate şi se află în scaun cu rotile. Mama lui a decedat acum 18 ani, iar Eudochia are grijă de el. Nepotul merge la biserica, ce se află chiar pe strada lor şi aşa cum poate împinge roţile din greu, ca să ajungă la serviciul divin.

În  fiecare duminica îl poţi întâlni pe Ion la porţile bisericii, întâmpinându-i pe toţi cei care vin cu un zâmbet larg.

Eudochia, fiind în etate, îi este foarte greu să facă faţă greutăţilor, cu o pensie mică, care de-abia îi ajunge pentru medicamente. Îşi face griji pentru nepotul ei, care în afară de ea nu mai are pe nimeni. Dânsa ne-a spus că se roagă Domnului şi-I cere mulţi ani înainte, ca să poată fi alături de nepotul neputincios.

Misiunea Micul Samaritean a vizitat-o pe Eudochia şi a ajutat-o, oferindu-i: lemne, carbuni şi alimente. Când ne-a văzut, bătrâna s-a bucurat foarte mult. Ne-a arătat câteva grămăjoare de crengi subţiri într-un colţ din ogradă, asta era tot ce avea pentru iarna care vine.

Ne-a povestit că vecinul ei, cu ani în urmă, îi mai dădea ciocleji de porumb pentru foc, deoarece dânsul a decedat, acum nu are parte nici de ele. Era ingrijorată de apropierea iernii, gândindu-se că vor îngheţa în casă.

A mulţumit Domnului şi Misiunii Micul Samaritean, cu lacrimi în ochi, pentru ajutorul acordat. Stătea lânga lemne şi cărbuni şi nu îşi lua ochii de la ele, parcă nu îi venea să creada că nevoia ei a fost suplinită. Mulţumim tuturor celor care au contribuit ca bunicuţa Eudochia şi nepotul ei Ion să se poată bucura de sărbătorile de iarnă, la gura sobei.

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.