Ascultă Radio

Proiect Alimentar

Ajutor umanitar pentru familia Zuza-Palamarciuc

Familia Zuza-Palamarciuc este o familie cu 5 copii, locuiesc în sat, nu au un loc de muncă permanent. Tatăl este cioban și are un salariu mizer. Ne-a spus că îngheață pe deal luni la rând, pentru a face rost de ceva bani.  Soția lui are grijă de casă și copiii. Se descurcă foarte greu, este bolnavă, iar băiatul mai mare, care are 16 ani este orb.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Alimentar

Familia Zuza-Palamarciuc este sunt o familie cu 5 copii, locuiesc în sat, nu au un loc de muncă permanent. Tatăl este cioban și are un salariu mizer. Ne-a spus că îngheață pe deal luni la rând, pentru a face rost de ceva bani.  Soția lui are grijă de casă și copiii. Se descurcă foarte greu, este bolnavă, iar băiatul mai mare, care are 16 ani este orb.

În situația în care se află familia Zuza-Palamarciuc nu au bani pentru haine și încălțăminte nouă. Doar se bucură, când este pâine caldă pe masă pentru copii.

Când au primit ajutor de la Misiunea Micul Samaritean și au despachetat pachetele nu le venea sa creadă, că tot ce este înăuntru, de acum le aparține și în sfârșit vor avea haine, încălțăminte nouă, pe mărimea lor. Ne-au spus că niciodată nu au fost ajutați în așa fel.

Mama acestor cinci copii minunați plângea și mulțumea pentru ajutorul acordat, zicea că i-ar fi trebuit o viață întreagă să muncească ca sa poată cumpăra tot ce este în pachetele și alimentele primite.

Au transmis mulțumiri tuturor celor care au contribuit ca acest ajutor să ajungă la ei, că au avut grijă de nevoile lor, care au fost parțial acoperite.

I-am îndemnat sa meargă la biserica din sat și le-am explicat că numai Domnul a știut nevoile lor și le-a trimis ajutorul potrivit.

 

 

 

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.