ASCULTA LIVE

Proiect Alimentar

Ajutor umanitar pentru familia Zuza-Palamarciuc

Familia Zuza-Palamarciuc. Doi părinți cu 5 copii, care trăiesc în sat nu au un loc de muncă permanent, tatăl trebuie să lucreze ca păstor cu un salariu mizerabil, să rămână și să înghețe pe deal timp de mai multe luni, mama se face acasă cu cei 5 copii foarte dificili, este bolnav, are un băiat mai în vârstă de 16 ani, abia au ceea ce le pune pe masă la copii, nu au bani pentru haine și încălțăminte.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Alimentar
Data:
June 10, 2019

Familia Zuza-Palamarciuc. Doi părinți cu 5 copii, care trăiesc în sat nu au un loc de muncă permanent, tatăl trebuie să lucreze ca păstor cu un salariu mizerabil, să rămână și să înghețe pe deal timp de mai multe luni, mama se face acasă cu cei 5 copii foarte dificili, este bolnav, are un băiat mai în vârstă de 16 ani, abia au ceea ce le pune pe masă la copii, nu au bani pentru haine și încălțăminte. Când au deschis pachetele, nu-și puteau crede ochii, nu puteau să creadă că tot ce era acolo era al lor, le aparțineau și, în cele din urmă, aveau haine noi și pantofi, iar după mărimea lor, nu mai aveau. Mama mea sa plâns și a mulțumit pentru tot, și mi-a spus că ar fi trebuit să lucreze toată viața pentru a cumpăra totul în pachete și în mâncarea pe care a primit-o. El ia mulțumit tuturor celor care au avut grijă că au fost binecuvântați și că nevoile lor au fost acoperite. I-am îndemnat să meargă la biserica din sat și a explicat că numai Domnul știa nevoia lor și trimite răspunsul când este necesar.

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.