Ascultă Radio

Proiect Special

Bucurie pentru o familie

Pe măsură ce iarna se așterne în toată Europa, echipa de la Micul Samaritean distribuie lemn, cărbune, pături, produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte către familiile nevoiașe care au cel mai mult nevoie de ajutor. Familia cu 5 copii din Nordul Moldovei.

Țara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Proiect Special

Pe măsură ce iarna se asterne în toată Europa, echipa de la Micul Samaritean distributie lemn, cărbune, pături, produse alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte către familiile nevoiașe care au cel mai mult nevoie de ajutor.
Familia cu 5 copii din Nordul Moldovei, a căror tata a luat un împrumut de la bancă pentru a cumpăra o casă. Dupa  ce au făcut-o și s-au mutat, tatal a decedat. Vecinii spun că din cauza stresului și grija de a încerca să ramburseze împrumutul în timp ce trebuia să asigure și îngrijirea  familiei, tatăl sa îmbolnavit și la scurt timp a decedat.

Mama și bunica s-au împrumutat de la rude și au făcut tot ce le stătea în putință ca să  strângă banii necesari  pentru rambursarea împrumutul lor la bancă, astfel încât să poată continua să locuiască în casă. Când i-am vizitat, nu aveau nici unul dintre elementele de bază necesare în special în timpul iernii: inclusiv pături, îmbrăcăminte adecvată, produse alimentare etc. Au fost bucuroși când au văzut personalul Misiunii Micului Samaritean livrând aceste bunuri atât de necesare. În spatele zâmbetelor lor de recunoștință am putut vedea încă durerea pierderii recente a tatălui și a soțului lor. De asemenea, le-am oferit aparatul de radio portabil cu o singură frecvență alimentat cu energie solară pentru a fi mângâiați și încurajați de mesajul speranței și al păcii în Hristos, difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile in săptămână.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTiMELE NOUTĂȚI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTăţILE

Primiți Știri

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritean este o organizație independentă, de non-profit, ce desfăşoară proiecte umanitare cu scopul de a ajuta copii defavorizați, bătrâni singuratici și familii social vulnerabile din Republica Moldova.

Contact

Fundația Creștină de caritate Micul Samaritean
Telefon: (+373 ) 022-23-75-89
Numărul de viber: (+373) 686-44-430
Email miculsamariteanmd@yahoo.com
Adresa: Republica Moldova, Orașul Chișinău, strada București 71.

International Office:
Little Samaritan Mission
P.O. BOX 430, Hallandale, FL, 33008-0430,  USA.
+1 8282280239
contact@lsmglobal.org

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile sunt rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație de caritate înregistrată.