ASCULTA LIVE

Proiect Special

Bucuria lemnului și a cărbunelui: familia Ion și Iurii

Ion este tatăl de 77 de ani al lui Iurii și a devenit invalid acum mulți ani, ca urmare a două intervenții chirurgicale. După operație a devenit paralizat. Fiul său, în vârstă de 54 de ani, este de asemenea dezactivat și are dificultăți în mișcare. Locuiește într-o casă mică, dar este curată și se ocupă de ea în măsura posibilităților. Chiar dacă ambii se află într-o situație dificilă, ei se îngrijesc unul pe celălalt.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

Ion și Iurii Familia:

Ion este tatăl lui Iurii de 77 de ani și a devenit invalid cu mulți ani în urmă, ca urmare a două intervenții chirurgicale. După operație a devenit paralizat. Fiul său, în vârstă de 54 de ani, este de asemenea dezactivat și are dificultăți în mișcare. Ei trăiesc într-o casă mică, dar sunt curați și se ocupă de ea în măsura posibilităților. Chiar dacă ambii se află într-o situație dificilă, ei se îngrijesc unul pe celălalt. În ciuda suferinței lor, personalul LSM a fost întâmpinat cu zâmbete și au fost chiar optimiști. După ce a vorbit cu ei pentru o vreme, Iurii a menționat că tatăl său se simte mereu rece, mai ales în lunile de iarnă în care nu există încălzire adecvată în casă. Astăzi, când au văzut camionul plin de cărbune și lemn, nu și-au putut crede ochii. Ei nu au primit niciodată o astfel de asistență. Ei au spus că ascultă mereu postul de radio LSM și se bucură foarte mult, precum și difuzarea emisiunii "Două brațe a ministerului", dar nu au crezut niciodată că vor beneficia de ajutorul ministerului umanitar al LSM. Ei erau dornici să facă focul astfel încât să se simtă căldura în casa lor. Amândoi au fost atât de recunoscători pentru acest ajutor foarte necesar.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.