ASCULTA LIVE

Proiect Special

Proiectoare de iluminat solar - India

Proiectul lămpii solare pentru locuitorii colibelor are lumină în timpul întunericului de seară și de noapte a fost un proiect mic dar benefic. Având o sursă de lumină îi va ajuta pe copii să își continue temele în seara și, de asemenea, având în vedere că trăiesc în colibe unde șerpii și scorpionii pot intra cu ușurință nedetectați, este de asemenea o măsură de siguranță pentru a avea cel puțin o sursă de lumină care nu necesită kerosen sau alte surse de combustibil pentru a asigura iluminarea.

Tara:
India
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 10, 2019

PROIECTUL LAMPA SOLARĂ: În Moldova, abordarea LSM pentru munca umanitară a evoluat de-a lungul anilor, de la prima răspundere la nevoile urgente și de bază ale copiilor, cum ar fi alimente, cărbune pentru încălzire, saltele, semințe pentru grădinărit în orfelinate, și pantofii să se concentreze asupra educației care furnizează materiale școlare, asistență educațională pentru adolescenți să participe la școli de comerț și, mai recent, în programe post-școlare. Având în vedere acest lucru ca un fundal în Moldova de ani de experiență și văzând importanța nu numai de a aborda cele mai urgente și critice nevoi, cum ar fi produsele alimentare, dar și gândirea în perspectivă și asigurarea unei dezvoltări individuale viitoare, LSM a explorat posibilitatea unor proiecte durabile în India. Deși bugetul este limitat, impactul în viața copilului sau viața unei comunități este imens și merită efortul și investiția pentru îmbunătățirea vieții oamenilor.

Proiectul lămpii solare pentru locuitorii colibelor are lumină în timpul întunericului de seară și de noapte a fost un proiect mic dar benefic. Având o sursă de lumină îi va ajuta pe copii să își continue temele în seara și, de asemenea, având în vedere că trăiesc în colibe unde șerpii și scorpionii pot intra cu ușurință nedetectați, este de asemenea o măsură de siguranță pentru a avea cel puțin o sursă de lumină care nu necesită kerosen sau alte surse de combustibil pentru a asigura iluminarea. Acest proiect poate fi ușor replicat în alte sate îndepărtate din India, unde nevoia de lumină în colibe în seara și în noapte rămâne o necesitate de bază nesatisfăcută. Cu finanțare pentru acest proiect, LSM poate furniza lămpi solare altor sate din această zonă.

"Satul este situat pe partea stângă a drumului Dargas. Acești oameni au migrat dintr-un loc în altul, deoarece trăiau lângă un transformator electric și de câteva ori au existat incendii de incendiu, astfel că guvernul le-a relocat într-o zonă îndepărtată. Ei nu au instalație de apă potabilă și aduc apă de la distanță. Aceste lămpi solare sunt ca o sursă de lumină de urgență pentru ei și multe altele. "

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.