ASCULTA LIVE

Proiect Alimentar

Proiectul cartofilor

Primarul satului Haraghis "Pentru noi cartofii sunt la fel de necesari ca pâinea. Dacă avem elementele de bază, pâinea și cartofii, știm cu siguranță că vom supraviețui. Majoritatea persoanelor în vârstă au probleme dentare, iar cartofii sunt cele mai potrivite pentru ei deoarece pot fi fierte, iar textura cartofului îi permite să mănânce cu mai puțină dificultate.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Alimentar
Data:
June 11, 2019

Cel mai bun feedback este atunci când beneficiarii unui proiect răspund prin propriile lor cuvinte la impactul pe care proiectul l-a avut în viața lor. Mai jos sunt extrase din scrisori și interviuri verbale de la cei care au primit pungi de cartofi.

Primarul satului Haraghis "Pentru noi cartofii sunt la fel de necesari ca și pâinea. Dacă avem elementele de bază, pâinea și cartofii, știm cu siguranță că vom supraviețui. Majoritatea persoanelor în vârstă au probleme dentare, iar cartofii sunt cele mai potrivite pentru acestea, deoarece pot fi fierte, iar textura cartofului îi permite să mănânce cu mai puțină dificultate. Lunile de iarnă erau dificile pentru persoanele în vârstă care se luptă zilnic pentru a avea o încălzire și o alimentație adecvată. Acum, în primăvară, tot mai mulți oameni vin la bucătăria de supă cu cererea plină de speranță de a primi ceva de mâncare, cel puțin până când primele culturi încep să apară în grădinile lor. "

Eudochia, o femeie de 83 de ani din SofiaAa îngrijit pentru ea Fătul în vârstă de 64 de ani care avea diabet. Pe cont propriu, ea va aduce crengi și ramuri din pădurea din apropiere, deoarece nu avea suficienți bani pentru a cumpăra lemn / cărbune, nici medicamente sau alimente. Folosind pensiile, ea a încercat să-și îndeplinească scopurile, dar a fost prea mică pentru a acoperi cheltuielile. Fiul ei avea, de asemenea, răni deschise și răni pe picioare, care nu se vindecau. Acum câteva luni, fiul ei a murit și ea a rămas singură și, de asemenea, sa îmbolnăvit. Misiunea Micul Samaritean a ajutat-o ​​cu cartofi, mâncare, îmbrăcăminte și suport monetar. Pensia era singura sursă de venit.

22_42_SOUPFOOD_RELART_POTATOES_Pic2


Ludmila - invalidă, mamă a doi copii. "Locuiesc împreună cu copiii mei în casa mamei mele. Folosim pensia pentru a supraviețui tuturor facturilor și pensiei pentru invalizi. Banii pentru pensie nu sunt suficienți pentru a ne susține suficiente alimente, de aceea trebuie să supraviețuim foamei. Din moment ce copiii nu primesc nutriția de care au nevoie, imunitatea lor este scăzută și sunt adesea bolnavi și medicamentele sunt foarte scumpe. Vă mulțumim pentru cartofii pe care i-ați furnizat pentru noi. Nu-și poate permite să cumpere cartofi de pe piață pentru că sunt prea scumpi pentru noi. Datorită Misiunii Micul Samaritean putem avea un castron de supă de cartof pentru fiecare dintre noi. "

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.