ASCULTA LIVE

Proiect Special

Plase pentru pescarii din India

În ultimii 5 ani, LSM a dezvoltat periodic și a lansat proiecte în India pentru a satisface nevoile sătenilor săraci. Aceste proiecte au inclus lămpi solare pentru cabane, sobe mici pentru prepararea mâncării, semințe și unelte pentru agricultori, hrana și păturile pentru victimele inundațiilor, restaurarea unui puț pentru apă potabilă curată, consumabile școlare, uniforme și mese pentru copiii școlare și multe altele recent, plase de pescuit.

Tara:
India
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

În ultimii 5 ani, LSM a dezvoltat periodic și a lansat proiecte în India pentru a satisface nevoile sătenilor săraci. Aceste proiecte au inclus lămpi solare pentru cabane, sobe mici pentru prepararea mâncării, semințe și unelte pentru agricultori, hrana și păturile pentru victimele inundațiilor, restaurarea unui puț pentru apă potabilă curată, consumabile școlare, uniforme și mese pentru copiii școlare și multe altele recent, plase de pescuit. În satul New Nemeli, au fost distribuite 42 de plase de pescuit familiilor, inclusiv 5 văduve, permițându-le să prindă pește nu numai pentru a-și susține propriile familii, ci și pentru a vinde pe piață pentru a obține un venit mic. Pentru multe dintre aceste familii, având o plasă de pescuit este diferența dintre supraviețuire sau disperare. Prin aceste proiecte mici de timp, suntem capabili să împărtășim dragostea lui Dumnezeu cu sătenii sărăciți și predominant hinduși. Impactul pe care aceste proiecte mici l-au avut în viața lor este extraordinar și deși principalul obiectiv al muncii noastre continuă să fie în Republica Moldova, dacă se deschide o ușă pentru a ameliora viețile copiilor și adulților care se luptă să supraviețuiască în India, noi cu credincioșie și eficiență servesc unde putem, împărtășind dragostea lui Dumnezeu cu toți oamenii.


donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.