ASCULTA LIVE

Proiect Special

Ziua Mamei PROIECT SPECIAL 2015

Ziua Mamei este un moment special pentru a reflecta asupra a ceea ce o frumoasă onoare este să fii mamă și ce binecuvântare trebuie să aibă o mamă. Pentru unele mame din Republica Moldova, fiecare zi în care se uită la copiii lor este o reamintire a cât de fragilă este viața și cum ar sacrifica orice, chiar și propria lor viață, să-i acorde copilului lor darul sănătății.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

Ziua Maicii Domnului este un moment special pentru a reflecta asupra a ceea ce o frumoasă onoare este să fii mamă și ce binecuvântare trebuie să aibă o mamă. Pentru unele mame din Republica Moldova, fiecare zi în care se uită la copiii lor este o reamintire a cât de fragilă este viața și cum ar sacrifica orice, chiar și propria lor viață, să-i acorde copilului lor darul sănătății. Există un spital oncologic în Moldova pentru copiii cu cancer care variază între vârste cuprinse între 1 și 16 ani. Medicala este foarte diferită în Moldova decât în ​​Europa de Vest sau în Statele Unite. Deși este un spital guvernamental, pacientul trebuie să plătească pentru medicamentele administrate în spital și nu există programe de sprijin pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților în lupta împotriva cancerului sau pentru a oferi sprijin familiilor. Mergând de la cameră la cameră și văzând mamele și tații cu dureri intense și neajutorare profund gravate pe fețele lor, este o experiență dificilă și incomodă. LSM a contribuit la achiziționarea medicamentelor necesare pentru a fi administrate copiilor supuși chimioterapiei și, de asemenea, celor care au fost bolnavi în mod terminal și în dureri ciudate. Personalul LSM a vizitat familii pentru a oferi sprijin și pentru a aduce confort și necesități de bază care sunt inaccesibile pentru majoritatea familiilor. Când un copil, care se luptă atât de tare pentru a rămâne în viață, zâmbește la vederea papucii de a purta în spital, o periuță de dinți nouă sau o pătură moale și confortabilă, în acel moment ne dăm seama din nou cât de onorați și de umiliți suntem să aibă privilegiul de a sluji acestor copii și familiilor lor.

Așa cum se apropie Ziua Mamei în SUA, vrem să vă invităm să participați la un proiect foarte special. Gândiți-vă la mamele care le-au ținut în brațe prețioasele copii, le-au sărutat obrajii, s-au trezit din nou la fiecare mic strigăt pentru a-și mângâia copilul și au visat să vadă fiul sau fiica lor crescând și poate avea o viață mai bună decât au făcut-o în Republica Moldova. Acum, ei stau oră și oră de copilul lor, neajutorați, dorind să-și poată da propria viață doar pentru ai vedea pe fiul sau fiica lor fără cancer. În numele lor, dorim să aducem un zâmbet față de copilul lor și să ne îmbunătățim viața cu un cadou special, o pungă (a se citi și punga albă de mai sus) umplută cu necesități de bază care ar face acest proces dificil doar puțin mai suportabil. Există aproximativ 60 de copii la un moment dat tratați cu cancer, iar pentru fiecare ne-ar plăcea să umplem o pungă neagră cu un set de prosoape, o pătură, papuci, articole de igienă, coloranți, puzzle-uri, și alte elemente foarte necesare. În plus față de sac, în ziua distribuției vom oferi un sac de fructe proaspete și alte produse alimentare pentru copil și mamă, precum și un cadou financiar pentru a plăti medicamentul necesar.

LSM va livra pungile umplute pe următorul nostru container, care este în 4 săptămâni. Dacă doriți să participați la acest proiect foarte special în onoarea Zilei Mamei vă rugăm să vă faceți donația în următoarele 4 săptămâni (până în 17 mai) și să menționați Proiectul Zilei Mamei în comentarii / memo. Distribuirea acestor cadouri va fi în luna august a 2015.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.