ASCULTA LIVE

Proiect Special

Proiectul Ziua Mamei 2017

Proiectul Zilei Mamei 2017. Proiectul Ziua Mamei este distribuit pe tot parcursul anului copiilor în singurul Spital de Oncologie din Chișinău pentru copii. În fiecare an, în luna mai, LSM pregătește pungi speciale pentru acești copii cu elemente foarte necesare, iar personalul LSM le distribuie pacienților care intră în spital pe tot parcursul anului.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Recurent
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

Proiectul Zilei Mamei este distribuit pe tot parcursul anului copiilor în singurul Spital de Oncologie din Chișinău pentru copii. În fiecare an, în luna mai, LSM pregătește pungi speciale pentru acești copii cu elemente foarte necesare, iar personalul LSM le distribuie pacienților care intră în spital pe tot parcursul anului. Puteți citi mai multe despre acest proiect în posturile noastre mai vechi și dacă doriți să vă implicați în acest an prin donarea la proiect, vă rugăm să faceți acest lucru până la data de mai. După-amiaza zilei de ieri am avut o altă vizită la Spitalul Oncologic pentru Copii, luând încă 23 de pungi de proiect pentru mama la copiii care au fost admiși recent. Actualizăm continuu lista noastră de pacienți aflați în prezent în spital. Medicul principal care supraveghează unitatea ne informează cu privire la starea copiilor pe care i-am cunoscut prin nume. După primirea unui nou pacient, devenim conștienți. Astăzi și la fel ca oricare altă zi, când ajungem copiii, părinții și personalul medical ne întâmpină mereu cu dragoste și bucurie. Chiar dacă par a avea astăzi o zi groaznică, deoarece ni sa spus că au avut multe noi admiteri și proceduri programate, ei au continuat să ne primească cu o mulțime de îngrijire, pasiune și brațe deschise care ne însoțesc prin toate camerele pacientului nou.

În plus față de sacul cadou al Mamei deja distribuit, oferim, de asemenea, fructe proaspete și gustări sănătoase copiilor. (mandarine, banane, covrigi și biscuiți). Mamele acestor copii ne mulțumesc mereu cu cuvinte încurajatoare "Din nou Misiunea Samariteană a venit și a făcut o diferență prin a aduce bucurie și bunătăți". În timpul vizitei copiilor, care au suferit cicluri repetate de tratament cu chimioterapie, am fost recunoscători că au folosit totuși toate prosoapele și păturile pe care le-am furnizat ca parte a sacii de cadou pentru ziua de naștere la ultima noastră vizită. Când am vorbit cu managerul de asistente medicale al departamentului de oncologie, ne-a spus că copiii iubesc aceste pături deoarece sunt atât de calzi, moi, ușor de manevrat și foarte consolați. Copiii s-au înfășurat în aceste pături, jucând în camera de joacă, care păstra copii calde și confortabile.

Copiii păreau să se bucure de pungile de bună calitate, cu fructe, după cum au observat că le-au cerut mamei să deschidă pungile, să coajă fructele și să mănânce fructele cu un asemenea apetit. Mai presus de toate, în calitate de copii, aceștia i-au iubit pe animalele moi umplute și le-au dus oriunde s-au dus la proceduri și le-au ținut aproape în special în momentele în care tratamentul lor era deosebit de dificil sau dureros. Când am intrat în unitatea de terapie intensivă am observat acolo unde erau două mame cu copiii lor care erau din Transnistria Moldova. Mamele ne-au pus la îndoială cine suntem și cât costă sacile de bună calitate. Am spus că "nu vindem acele saci bune, le-am dat ca daruri în numele lui Isus Hristos". Mamele s-au uitat și au rămas tăcute pentru un moment, apoi au întrebat: "Cum"? Ne-au pus la îndoială cum le puteți oferi gratuit? Am fost într-un alt spital înainte și nu am văzut pe nimeni să dea ceva gratuit. De fiecare dată când te uiți în ochii copiilor bolnavi care suferă și îi vezi pe mamele lor îngrijorate, ne umilește încă o dată și simțim o onoare incredibilă pe care Dumnezeu ne-a dat-o privilegiul de a le servi mai ales în astfel de circumstanțe dificile. Ultima dată când am văzut o mamă a unui copil de 3 luni, i-am adus încă o dată o nouă rundă de chemo-terapie. A fost, de asemenea, un băiat adolescent, numele său este Andrey, el a fost diagnosticat cu cancer de stadiul 4.

Directorul general al unității ne-a informat despre o mamă cu dizabilități care a avut o incapacitate cronică de a merge la fel ca soțul ei. Am pregătit în mod special un plic pentru această familie pentru vizita de mâine pentru ai ajuta financiar. Suntem atât de bucuroși și de împlinit că Dumnezeu a binecuvântat fiecare copil prin Misiunea Micului Samaritean. Înainte de a părăsi spitalul, fiecare membru al personalului a venit la noi, mulțumindu-ne pentru că ne-a oferit cadourile necesare pentru Ziua Mamei și pungi de fructe proaspete și gustări pentru copii. "Sunteți cu adevărat o încurajare. Suportul dvs. face o diferență enormă atât pentru copii, cât și pentru mamele lor. Suntem foarte apreciativi și recunoscători pentru tot ceea ce faceți și ați făcut pentru fiecare dintre ei. Bunătatea și generozitatea dvs. au un astfel de impact asupra tuturor. "Mulțumesc fiecăruia dintre dvs. care a donat acest proiect special pentru copiii care luptă împotriva cancerului și continuă să binecuvânteze acești copii care au nevoie cel mai mult.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.