ASCULTA LIVE

Proiect Medical

Echipament Medical pentru Ceiba, Honduras

Începând cu anul 2008, Misiunea Micul Samaritean a extins activitatea umanitară în America Centrală, mai precis, în țara Honduras. Am lucrat deja în câteva școli și un spital care oferă ajutor umanitar foarte necesar. Fondatorul și președintele misiunii, împreună cu personalul, au călătorit în Honduras pentru a evalua posibilitatea unor noi proiecte și livrarea de echipamente medicale la Spitalul Atlantida din La Ceiba.

Tara:
Honduras
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Medical
Data:
June 11, 2019

Echipament Medical pentru Atlantida Hospital
La Ceiba, Honduras
MEDICAL

Începând cu anul 2008, Misiunea Micul Samaritean a extins activitatea umanitară în America Centrală, mai precis, în țara Honduras. Am lucrat deja în câteva școli și un spital care oferă ajutor umanitar foarte necesar. Fondatorul și președintele LSM, împreună cu personalul, au călătorit în Honduras pentru a evalua posibilitatea unor noi proiecte și a livra echipament medical Spitalului Atlantida din orașul La Ceiba. În plus față de livrarea endoscoapelor și a laparoscopelor pentru adulți și copii, LSM a cumpărat și transportat o ambulanță la spital. Acest spital este în principal destinat persoanelor sărace și sărăcăcioase care nu își pot permite îngrijiri medicale mai costisitoare în clinici private sau în spitale. Spitalul are multe nevoi de echipament suplimentar și provizii pentru spații suplimentare și reparații. Deoarece mulți dintre pacienții admiși la spital au anumite restricții dietetice în timpul tratamentului și unele dintre echipamentele de bucătărie au fost depășite și vechi, Micul Samaritean a achiziționat două game și un congelator pentru ca pregătirea și depozitarea alimentelor să fie cât mai sanitare și mai eficiente posibil .

donați pentru următorul:

Proiect Medical

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.