ASCULTA LIVE

Proiect Special

Inlocuirea saltelelor in orfelinate

Una dintre cele mai acute nevoi ale orfelinatelor este înlocuirea saltelei. Timp de mulți ani, LSM a realizat acest proiect în toată Moldova. Saltelele sunt folosite pe timp de noapte și datorită condițiilor sanitare precare în multe din orfelinatele / școlile internat devin inutilizabile.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 10, 2019

Una dintre cele mai acute nevoi ale orfelinatelor este înlocuirea saltelei. Timp de mulți ani, LSM a realizat acest proiect în toată Moldova. Saltelele sunt folosite pe timp de noapte și datorită condițiilor sanitare precare în multe din orfelinatele / școlile internat devin inutilizabile. Întrucât au fost puține fonduri alocate de guvern pentru înlocuirea saltelelor în orfelinate, copiii nu au de ales decât să doarmă pe saltele sfâșiate, umede și mucegăite. Acesta este un proiect special, care este de un imens beneficiu pentru copii, oferindu-le un somn mai bun și condiții de viață mai sanitare. Mai mult, prin fabricarea saltelelor în Moldova, este în favoarea economiei locale.


donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.