ASCULTA LIVE

Proiect Alimentar

Ajutor pentru familia Tahvatulin

Familia Tahvatulin, pe care MS le-a ajutat (a construit soba în casă), a venit cu recunoștință și recunoștință pentru binecuvântarea pe care au primit-o.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Alimentar
Data:
June 10, 2019

Familia Tahvatulin, pe care MS le-a ajutat (a construit soba în casă), a venit cu recunoștință și recunoștință pentru binecuvântarea pe care au primit-o. Ei se roagă și îi mulțumesc Domnului pentru cei care se ocupă de ei. Părinții au spus că tot ce au de obținut timp de 5 ani, copiii bucuroși cum ar fi biserica, școala, grădinița ... Cea mai tânără fată din vârsta de 5 ani a găsit un pieptene într-un cadou, fericit să alerge la mama ei pentru ai arăta că are pieptan, iar apoi mama Olga a explicat că au un singur pieptene în casă și este bine să te pieptești dimineața, așa că îți dai seama dacă un pieptene se bucura atât de mult, mai mult decât alte haine, pantofi, obiecte, mâncare .... Domnul răscumpără bunătatea și jertfa celor care au avut grijă de ei, că toate aceste bunuri vor ajunge la ei.

donați pentru următorul:

Proiect Alimentar

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.