ASCULTA LIVE

Proiect Special

Cărbune pentru o familie de 7 ani

Vera și Aurel au cinci copii, cel mai mare este de 13 ani, iar cel mai mic este de doi. Locuiesc într-un sat din nordul Moldovei și este dificil pentru ei să treacă, deoarece nu există locuri de muncă în sat. Vera a crescut în orfelinatul Vascauti, deoarece ambii părinți au fost decedați.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Unic
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

Vera și Aurel au cinci copii, cel mai mare este de 13 ani, iar cel mai mic este de doi. Locuiesc într-un sat din nordul Moldovei și este dificil pentru ei să treacă, deoarece nu există locuri de muncă în sat. Vera a crescut în orfelinatul Vascauti, deoarece ambii părinți au fost decedați. La paisprezece ani după ce a absolvit, ne-a recunoscut încă și ne-a plăcut să ne vadă din nou. Am fost și mai fericiți, după ce am aflat că sunt membri ai bisericii locale. Vera a reamintit vizitele noastre și asistența pe care a primit-o de-a lungul anilor la orfelinatul Misiunii Micului Samaritean, precum și lecțiile biblice care au condus-o să devină creștină și să se alăture bisericii.

Ne-au spus că anul trecut au luat un împrumut de la bancă și au cumpărat bovine, sperând că acest lucru îi va ajuta să treacă. Vera și soțul ei lucrează, dar nu au reușit să se întâlnească. Era frig în casa lor, iar pe pat, bolnavii lor de 2 ani dormeau acoperite cu două pături vechi. Odată ce am deschis pungile cu cărbune, Aurel, care este de 11 ani, a luat imediat câteva și a adăugat cărbunele la foc. Au fost atât de fericiți! Acum, când se vor întoarce de la serviciu, vor fi acasă în casa lor. Mulțumesc.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.