ASCULTA LIVE

Proiect Special

Distribuirea cărbunelui și lemnului 2016

LSM continuă să distribuie proiectul de cărbune și lemn în lunile de iarnă familiilor, seniorilor și instituțiilor sărace. Unul câte unul, familiile, persoanele în vârstă și copii sunt menținute la cald pe măsură ce temperaturile scad. Vă mulțumim tuturor celor care continuă să facă acest proiect o realitate pentru cei care au nevoie cel mai mult.

Tara:
Moldova
Fel:
Proiect Recurent
Categoria:
Proiect Special
Data:
June 11, 2019

LSM continuă să distribuie proiectul de cărbune și lemn în lunile de iarnă familiilor, seniorilor și instituțiilor sărace. Unul câte unul, familiile, persoanele în vârstă și copii sunt menținute la cald pe măsură ce temperaturile scad. Vă mulțumesc tuturor celor care continuă să facă acest proiect o realitate pentru cei care au nevoie cel mai mult.Sergiu are doi copii și un al treilea din cauza acestui februarie. Este invalid și soția lui nu este în măsură să-și găsească locul de muncă. Avea ambele picioare amputate după ce a avut un degerături severe, încercând să scape de o situație dificilă de lucru în Rusia, unde a mers să găsească o muncă pentru a-și asigura familia. După ce a lucrat luni întregi, angajatorul a refuzat să-i plătească ceea ce era datorat. El a reușit să scape, dar cu prețul pierderii picioarelor. Înapoi acasă în Moldova, se luptă să supraviețuiască și să-și asigure familia. Ei au o vaca din care vinde lapte altor sateni.

Sergiu este un mecanic bun și este capabil să-i ajute pe sătenii săi în schimbul unui venit mic. Misiunea misterioasă Samaritean ia oferit o pereche de picioare protetice și el se poate deplasa acum. Înainte de asta, el putea doar să se târască. El are o pensie de invaliditate prea mică pentru a-și acoperi nevoile de bază, așa că atunci când Misiunea Samariteană a sosit cu cărbune și cu aprovizionare cu lemn, casa lor avea o atmosferă de vacanță. Acum vor fi capabili să aibă căldură în timpul lunilor reci de iarnă, ceea ce este deosebit de important pentru un nou-născut.

Ana are 77 de ani și locuiește singur. Era văduvă tânără și a ridicat 6 copii pe cont propriu. Acum, când toți sunt crescuți, ei au părăsit țara într-o căutare a unei vieți mai bune. Pensia ei mică nu este suficientă pentru medicamente și mâncare și de aceea se va menține caldă cu tot ceea ce a găsit în jurul curții - bucăți de lemn, buruieni uscate, crengi din pădure. Nu a putut să-și încălzească casa de mult timp. Chiar și atunci când o încălzea, temperatura era doar puțin mai mare decât cea din exterior, așa că dormea ​​pe deplin îmbrăcată, încercând să se miște, așa că nu simțea răceala. Când văzuse personalul LSM care livra lemn și cărbune, nu putea să creadă ochii ei - nimeni nu a ajutat-o ​​și ea a trebuit mereu să se confrunte cu dificultăți în viața ei, singură. Ea a mulțumit LSM pentru încălzirea inimii sale prin postul de radio în timpul nopții reci și lungi, precum și pentru căldura pe care o va avea acum în casa ei.

donați pentru următorul:

Proiect Special

ULTEMELE NOUTATI

proiecte. radio. ajutor umanitar.

VEZI TOATE NOUTATILE

Primiți actualizări

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Despre Misiunea Micul Samaritean

Misiunea Micul Samaritan este o organizație independentă și non-profit care se angajează să asiste copiii și săraci și defavorizați din țările în curs de dezvoltare în domeniile educației, asistenței medicale, proiectelor de dezvoltare durabilă și ajutorului umanitar general.

Informatii de Dontact

Nume: Fundatia Micul Samaritean

Telefon: (+373) 022.23.75.89

Email: miculsamariteanmd@yahoo.com

Adresa: Bucuresti 68, etaju 7, oficiu 714, Chisinau, Moldova

Termeni Legali

© 2018 Misiunea Micul Samaritean. Toate drepturile rezervate.

Misiunea Micul Samaritean este o organizație nonprofit înregistrată. Toate donațiile  sunt deductibile în totalitate sau în parte.